Ploieşti: Cine dă bani pentru Fosta Maternitate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Cine dă bani pentru Fosta Maternitate?
Ploieşti: Cine dă bani pentru Fosta Maternitate?

Secţia Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a intrat în reabilitare, dar fondurile nu ajung pentru schimbarea instalaţiei electrice şi a celei sanitare.

Una dintre cele trei clădiri din cadrul secţiei auxiliare a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti situată pe Strada Buna Vestire din Ploieşti, locaţie cunoscută de localnici sub numele de „Fosta Maternitate”, a intrat în renovare, dar banii alocaţi pentru acest proiect nu sunt suficienţi. Este vorba despre o clădire în care funcţionează Secţia Psihiatrie, veche din anul 1925.

Lucrările au început cu acoperişul şi exteriorul şi urmează să se execute şi o consolidare, dar nu sunt bani suficienţi alocaţi de Consiliul Judeţean Prahova pentru înlocuirea instalaţiei electrice, a celei sanitare, precum şi pentru alte dotări. În aceste condiţii, managerul instituţiei aşteaptă eventuali sponsori să contribuie la o reparaţie cu adevărat capitală a secţiei.

Cât costă reabilitarea, ce doreşte conducerea unităţii să facă şi când vine rândul celorlalte secţii aflate în aceeaşi curte, aflaţi citind "Adevărul de Seară" Ploieşti de mâine.
 


 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite