Mărțișoare în tehnica quilling, o alegere inspirată, la Ploiești FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Stoian propune ploieștenilor mărțișoare în tehnica quilling
Andrei Stoian propune ploieștenilor mărțișoare în tehnica quilling

În amalgamul de mărțișoare în serie, kitchioase și de unică proveniență China, ploieștenii pot găsi și cadouri simbolice foarte inspirate. O alegere poate fi cortul lui Andrei Stoian, un ploieștean care vinde mărțișoare în tehnica quilling, făcute chiar de el și de soție.

Tehnica quilling este arta de a rula hârtia, iar mărțișoarele create de cei doi ploieșteni, Andrei și Ioana Stoian, sunt o dovadă certă pentru frumusețea obiectelor create din hârtie.

Surprinzător, hobby-ul mărțișoarelor este unul de dată recentă pentru cei doi artiști în devenire. „Totul a început ca o glumă, în urmă cu șase săptămâni. Soția mea căuta pe internet o ocupație care să-i umple timpul liber și chiar din prima încercare i-a ieșit o floare extrem de frumoasă", povestește Andrei Stoian.

Mărțișoare în tehnica quilling

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu mărțișoarele

Bărbatul este cel care se ocupă de vânzare, în pasajul pietonal din central orașului, în timp ce soția lucrează, după serviciu, mărțișoarele quilling.

Foarte mulți ploieșteni nu au mai auzit despre această tehnică, așa că sunt mulți cei care se opresc la standul bărbatului pentru a-l întreba despre modul în care sunt realizate.

Prețurile pleacă de la 2 lei și ajung la peste 20 de lei, în cazul unor tablouri realizate prin quilling.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite