Marian Săniuță și Adrian Semcu au trecut în partidul lui MRU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi politicieni din Prahova au trecut în tabăra Partidului Forţa Civică (PFC), condus, de vineri, de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu a devenit vineri șefului Partidului Forţa Civică (PFC), din postura de preşedinte al Iniţiativei Civice de Centru Dreapta (ICCD).

„Am anunţat cu ceva timp înainte că Iniţiativa Civică de Centru Dreapta îşi alcătuieşte propria expresie partinică, nefăcând din aceasta o modalitate de a trece ICCD într-un plan secundar. Dar avem nevoie ca principiile noastre, ideile noastre, modul în care înţelegem să contribuim la guvernarea ţării, când acest lucru se va impune, să poată fi susţinute de un argument partinic puternic", a afirmat preşedintele Mihai Răzvan Ungureanu.

Partidul Forţa Civică (PFC) și-a ales vineri, în cadrul Convenţiei Naţionale, noua structură de conducere, iar la funcțiile de vârf au candidat și doi politicieni din Prahova, Marian Săniuță și Adrian Semcu.

Marian Săniuţă a fost preşedintele PSD Prahova în perioada 2004-2009. Actualmente, este deputat independent, ales în colegiul 4 din Valea Slănicului.

Adrian Semcu

Adrian Semcu

Adrian Semcu a fost preşedinte al PNL Prahova şi, asemeni lui Ungureanu, s-a autosuspendat din partid, Crin Antonescu motivând plecarea acestuia spunând că a primit oferta de a fi prefect.

Ambii au candidat vineri la funcții de vicepreşedinti ai noului partid.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite