Maria Bisoceanu este cea mai frumoasă ploieşteancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 15 ani, Maria a câştigat locul II la cel mai important concurs de frumuseţe din ţară, iar acum este asaltată de ofertele agenţiilor de modelling.

Când era mai mică se simţea complexată pentru că era cea mai înaltă din clasă. „Întotdeauna eram mai înaltă decât colegii mei şi eram şicanată pe tema asta. Îmi doream să fiu şi eu mai mică, să nu mai ies în evidenţă. Acum, din contră, aş vrea să mai cresc puţin", spune Maria. În luna mai a acestui an, tânăra de 15 ani s-a hotărât să participe la un casting pentru o agenţie de fotomodele. „Am văzut un afiş în oraş şi o prietenă de-a mea m-a încurajat să merg. În plus, mai am o verişoară care a câştigat multe concursuri de frumuseţe în străinătate".

Îi tremurau mâinile şi picioarele

Prima prezentare a avut-o la un club din Ploieşti, unde a participat şi la un concurs de miss la care a pierdut pentru două voturi primul loc. „Am avut emoţii foarte mari. Îmi tremurau mâinile şi picioarele, nu puteam să le controlez. La ultima ţinută, deja nu mai vedeam decât reflectoarele".

Cel mai important premiu pe care Maria l-a obţinut a fost locul II la finala Miss World România care a avut loc luna aceasta la Buşteni. „A fost o şansă pentru mine să particip la acest concurs. Nu mă aşteptam să mă clasez pe podium pentru că nu stăpâneam foarte bine atitudinea scenică şi eram de puţin timp în această lume a modellingului". Maria spune că pe parcursul săptămânii cât a stat în cantonament la Braşov, a participat la mai multe prezentări şi a vizitat obiectivele turistice din zonă. „Pot spune că toată săptămâna a fost un concurs, nu doar finala. Conta fiecare gest al nostru şi consider că avantajul meu a fost că m-am înţeles foarte bine cu fetele şi cu organizatorii".

Scrie piese de teatru

Tânăra este pasionată de scris şi până acum a aşternut pe hârtie scenariul pentru trei piese de teatru. „Am scris trei piese de teatru împreună cu colegii, le-am regizat şi am şi jucat în acestea. Piesele au fost susţinute în scop caritabil la un azil de bătrâni şi două case de copii". De un an, Maria practică şi handbal. „Tatăl meu a făcut handbal şi este implicat în mai multe activităţi la CSM Ploieşti. Îmi zicea de mai mult timp să merg să mă înscriu la club, iar într-o zi când m-am întors mai târziu acasă şi m-a întrebat de unde vin i-am spus că am fost să joc handbal. A fost o surpriză pentru el şi de atunci mă duc la antrenamente".

Deşi este implicată în mai multe activităţi extraşcolare, Maria spune că şcoala a fost şi rămâne întotdeauna pe primul loc. „Şcoala este mereu pe primul plan. Înclinaţia profesională este spre drept sau jurnalism. Ideal ar fi să le fac pe amândouă, dar o să văd în ce măsură o să reuşesc".

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Îţi doreşti să faci carieră în modelling?

Dacă voi avea oportunitatea, de ce nu. Îmi doresc să ajung cât de sus pot şi o să munceasc pentru asta.

Părinţii ce părere au?

La început, părinţii nu au ştiut cum să reacţioneze, dar acum îmi oferă tot sprijinul de care am nevoie.

CE-I PLACE

„Îmi plac sportul şi activităţile în aer liber. Îmi place să călătoresc, aş vrea oricând să văd o ţară sau un oraş nou, să le descopăr tradiţiile. Îmi place să citesc şi să ies în parc cu cei doi câini ai mei".

CE NU-I PLACE

„Nu-mi plac pasivitatea, nedreptatea, minciuna chiar şi prin omisiune. Nu-mi plac oamenii care nu sunt punctuali".

PROFIL

Născută
23 ianuarie 1995, Ploieşti

Studii
Colegiul Naţional Mihai Viteazul, elevă clasa a X-a

Familie
are o soră mai mică

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite