Ploieşti: Teatrul „Majestic” este apreciat de ploieşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Teatrul „Majestic” este apreciat de ploieşteni
Ploieşti: Teatrul „Majestic” este apreciat de ploieşteni

La piesa din această după-amiază, „Brodway via Ploieşti”, biletele au fost vândute cu câteva zile înaintea reprezentaţiei.

Secţia de Revistă a Teatrului „Toma Caragiu” se bucură de o mare apreciere din partea ploieştenilor, care achiziţionează biletele pentru fiecare spectacol cu câteva zile înainte ca acestea să fie jucate. La spectacolul „Broadway via Ploieşti” din această seară nu mai puteau fi găsite bilete încă de vineri după-amiază. În cazul premierelor, cum ar fi „Bonsoir Paris” care a fost lansată în actuala stagiune, primele trei spectacole au fost jucate numai cu casa închisă, din cauza numărului mare bilete vândute pentru reprezentaţiile de peste două sau trei săptămâni.

Înfiinţată acum 50 de ani de Toma Caragiu
Succesul foarte mare al acestei secţii, însă, îşi are rădăcinile în urmă cu peste 50 de ani, când era înfiinţată de însuşi actorul Toma Caragiu. Georgeta Mihalache, Elena Constantinescu, Doru Ionescu, Monica Anghel, regretatele Graţiela Chiţu şi Laura Stoica, Aurelian Temişan, Daniel Iordăchioae şi Adrian Enahe, Laurenţiu Cazan, alături de directorii muzicali de odinioară Nelu Danielescu, Paul Ionescu şi actualul maestru Viorel Gavrilă, dar şi regizorii Hari Eliad, Alexandru Bocăneţ şi Marcela Ţimiraş sunt doar câteva dintre personalităţile ilustre care au dat strălucire Teatrului „Majestic”.

„Mai sunt 5 sau 6 astfel de teatre în România, în acest moment noi şi cu Teatrul „Constantin Tănase” ne mai întrecem în piese de revistă, însă la noi spectatorii pot vedea mai multe genuri de revistă, cum ar fi spectacole de varietăţi, supershowuri, comedii muzicale  şi, cele mai aproape de revistă, musicalurile”, spune directorul Teatrului „Toma Caragiu”, Lucian Sabados. În acest moment capul de afiş al revistei ploieştene este Nico, însă trupa reuneşte şi alţi actori talentaţi cum ar fi Daniela Răduică, Romeo Zaharia, Ana Maria Mirică, George şi Manuela Frâncu, Mirel Mâneru, un actor cu peste 40 de ani de carieră, Daniel Chira, Mihaela Duţu şi Rodica Alexandru, alături de tinerii care fac parte din Baletul „Majestic”.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite