„Maimuţa“ lui Ioan Niculae a ajuns la Braşov şi-i enervează pe polonezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul ofensiv Chigozie Udoji a fost lăsat să plece de la Astra Ploieşti şi a ajuns la FC Braşov, echipa antrenată de Marius Şumudică. Nigerianul a ieşit imediat în evidenţă, după ce a reintrat pe teren la scurt timp după ce fusese înlocuit.

Şumudică a declarat, în mai multe rânduri, că ar face orice pentru a câştiga şi se pare că se ţine de promisiune, chiar şi în meciurile amicale. Polonezii de la Belchatow i-au acuzat pe braşoveni că au folosit 12 oameni contra lor, în ultimele minute ale meciului amical disputat luni. În ciuda avantajului numeric din ultimele trei minute ale partidei, „stegarii“ au scos doar un rezultat de egalitate, 1-1.

Cel care-a asigurat avantajul a fost mijlocaşul nigerian cu cetăţenie bulgară Chigozie Udoji, care fusese înlocuit în minutul 85 al meciului, dar a fost prins de polonezi, câteva minute mai târziu, încă pe teren. Nigerianul a ajuns la Braşov zilele trecute, după ce oficialii de la Astra Ploieşti au refuzat să-l ia în cantonamentul din Antalya. El l-a urmat la Braşov pe Şumudică, antrenorul care-l adusese şi la Astra. De numele lui se leagă un mare scandal apărut la Ploieşti după ce patronul Astrei, Ioan Niculae, l-a numit „maimuţă“. Acuzat de rasism, finanţatorul echipei prahovene a încercat să explice, ulterior, că a fost deranjat de jocul dezordonat al mijlocaşului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite