Un vitezoman din Ploiești a băgat 12 persoane în spital FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

12 prahoveni au ajuns astăzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă în urma unui accident rutier produs în Ploieşti, pe strada Grădinari, în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz de călători. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe partea dreaptă. Nouă persoane sunt rănite uşor

Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţişti, de vină a fost șoferul unui autovehicul BMW înmatriculat în Italia, care a intrat în intersecţie, din strada Roşiori, fără să acorde prioritate. Microbuzul, care plecase din Ploieşti cu destinaţia Drăgăneşti, s-a răsturnat pe partea dreaptă, iar BMW-ul a ricoşat într-o altă maşină. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, abandonând autovehiculul, care oricum nu avea acte de România.

Vedeţi aici semnalmentele şoferului vinovat

image

Toţi cei zece pasageri au ajuns la spital, alături de şoferul microbuzului şi de şoferiţa celei de-a doua maşini. O singură persoană este în stare mai gravă, având contuzii şi tăieturi în zona capului şi a cefei. Mai multe amănunte găsiţi mâine în ediția Adevărul de Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite