Ploieşti: Maeştrii în graffiti prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Maeştrii în graffiti prinşi în flagrant
Ploieşti: Maeştrii în graffiti prinşi în flagrant

Pentru prima dată în istoria Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, jandarmii au reuşit să prindă în flagrant şi să sancţioneze un grup de tineri care mâzgăleau cu graffiti construcţii aflate pe domeniul public.

Un echipaj al Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, care se afla într-o misiune de patrulare în Cartierul Vest din municipiul Ploieşti, a fost sesizat de un cetăţean despre prezenţa unor persoane în zona Podul Înalt, de la marginea oraşului, care desenau pe pilonul de susţinere al podului din apropierea Centurii de Vest.

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, toţi cu domiciliul în Ploieşti, care se întreceau în desene graffiti, având la ei spray-uri şi alte câteva obiecte de care aveau nevoie pentru a-şi etala măiestria. Luaţi la întrebări, aceştia le-au declarat jandarmilor că pur şi simplu au vrut să le demonstreze unor cunoscuţi, cu obiceiuri asemănătoare, că sunt mai talentaţi ca ei.

„Fiind la prima abatere, cei cinci au fost sancţionaţi cu minimul amenzii în cuantum de 100 de lei pentru fiecare, conform Legii 61/1991”, a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile Ploieşti, Adrian Vlad.
La sfârşit de săptămână, jandarmii ploieşteni au aplicat 31 de amenzi contravenţionale, în valoare totală de 5.500 de lei. 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite