Lupii îşi schimbă autocarul, dar năravul ba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul autocar al „lupilor galbeni“ Foto: telegrama.ro
Noul autocar al „lupilor galbeni“ Foto: telegrama.ro

Petrolul nu schimbă doar echipa pentru viitorul sezon, ci şi autocarul. Noul mijloc de transport al lupilor vine de la Cluj, poartă brandul Petrolul şi este gata de drum

În ciuda numeroaselor schimbări, făcute la nivelul băncii tehnice şi al lotului, oficialii Petrolului promit că „lupii galbeni“ vor păstra năravul de juca fiecare meci la victorie, aşa cum s-a întâmplat în returul trecut. Pe lista noutăţilor, acum, se numără şi autocarul care-i va transporta prin băieţi la deplasări.

Florian Walter n-a venit la Ploieşti doar cu echipa, ci şi cu mijloace logistice. Noul autocar al lupilor va face, cu siguranţă, senzaţie pe şoselele din România, având un autocolant imens cu un lup ce pare că a pornit în urmărirea prăzii, scriu jurnaliştii de la cotidianul Telegrama.

CITIŢI ŞI:

Petrolul va pune în vânzare abonamentele. Preţurile se anunţă mai mari ca sezonul trecut

Vezi programul Petrolului în turul Ligii 1

Planurile clubului sunt însă şi mai vaste. Acţionarii sunt hotărâţi să dezvolte puternic Centrul de Copii şi Juniori, iar, pe cei mai buni, să îi pregătească la nivelul eşaloanelor naţionale. Petrolul va prelua în acest scop un loc în Liga a III-a unde să activeze echipa a doua formată din „vârfurile" de la centrul Petrolului şi juniorii B care au câştigat campionatul naţional, mai informează sursa citată.

Proiectul cuprinde şi promovarea imediată a acestei echipe în Liga a II-a.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite