„Lupii“, îmbrăcați ca Napoli și Lazio. Echipamentul de rezervă, celest blue/navy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fcpetrolul.ro
Foto fcpetrolul.ro

„Lupii" vor fi îmbrăcaţi în noul sezon de italienii de la Macron, care le asigură echipamentul şi celor de la Napoli sau Lazio, şi vor avea un rând de rezervă într-o culoare interesantă, celest blue/navy, informează ziarul-prahovean.ro.

Petrolul şi-a schimbat furnizorul de echipament în această vară, renunţând la colaborarea cu Adidas în favoarea italienilor de la Macron, iar decizia nu avea cum să nu nască polemici printre suporteri.

Totuşi, fanii par să agreeze modelul simplu ales de oficialii petrolişti, discuţiile fiind mai încinse vizavi de culorile echipamentului de rezervă, scrie ziarul-prahovean.ro.

Meciul Petrolul - Ceahlăul deviază traseele din Ploiești

„Lupii" au două variante de bază, galben şi albastru, care se pot folosi fie simplu, fie combinate - cum s-a întâmplat cu AEK Atena (vezi foto) - şi un echipament de rezervă, pentru meciurile din deplasare, în culoarea celest blue/navy (o nuanţă bleu spre turcoaz).

Pentru al treilea rând de echipament, fanii ar fi preferat o combinaţie între culorile galben, roşu şi alb. Echipamentul pentru deplasare va sosi în zilele următoare la Ploieşti.

Cel mai probabil, în disputa cu nemţenii, de sâmbătă, va fi folosită o combinaţie diferită de cea de duminică, „lupii" urmând să joace în tricouri galbene, şorturi albastre şi jambiere galbene.

Va fi, ca şi cu AEK Atena, acelaşi echipament fără numele jucătorilor pe tricouri, cel personalizat fiind aşteptat să sosească în cel mult o lună de zile. Acelaşi termen este şi pentru deschiderea magazinului de prezentare de la stadion, care va fi „echipat" de cei de la Macron, mai scrie sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite