Lovitură grea pentru PDL Ploieşti înainte de alegeri! Unul dintre cei mai importanţi membri a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Dolniceanu (foto: Alex Policală)
Simona Dolniceanu (foto: Alex Policală)

Simona Dolniceanu, unul dintre democrat-liberalii promovaţi în ultimii ani pe funcţii de conducere în administraţia ploieşteană, a demisionat, săptămâna trecută, din PDL, urmând, potrivit unor surse, să meargă la PSD

Directorul SPFL Ploieşti a demisionat din Partidul Democrat Liberal, la finalul săptămânii trecute, şi este aproape de a se înscrie în PSD, potrivit unor surse neoficiale, citate de Observatorul Prahovean.

Cu toate că nu ocupa o funcţie de conducere în structura de partid a PDL Ploieşti, SImona Dolniceanu era, cu siguranţă, unul dintre oamenii foarte importanţi pentru organizaţia locală. Unul din principalele motive ţine de faptul că, din postura de director al Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti, ea a determinat aducerea de venituri importante la bugetul Ploieştiului, printr-o campanie foarte activă de colectare de la contribuabili. Mai multe venituri au dus la mai multe investiţii pentru primarul oraşului.

Dar un alt motiv este că, din aceeaşi funcţie, Simona Dolniceanu a intrat în contact cu foarte multe societăţi comerciale bogate care au sediul în Ploieşti, iar o asemenea presiune pe care un director de serviciu financiar o poate exercita asupra posibililor sponsori din campanie este, oricând, foarte utilă pentru un partid politic. De asemenea, potrivit unor surse neoficiale din PDL, DOlniceanu s-a ocupat, o bună perioadă de timp, de finanţele PDL Ploieşti. De asemenea, în ultimii ani, ea a coordonat o serie de activităţi electorale ale partidului şi a fost văzută drept unul dintre apropiaţii primarului Ploieştiului, Andrei Volosevici, preşedintele PDL Ploieşti.

„Mi-am dat demisia din PDL, unde am fost simplu membru. Nu am plecat încă la un alt partid. Voi rămâne la conducerea SFPL Ploieşti pentru că am statut de funcţionar public şi am ocupat acest post prin concur", a declarat Simona Dolniceanu, citată de observatorulph.

Va mai fi interesant de văzut dacă, alături de SImona Dolniceanu, vor mai pleca şi alţi directori din instituţiile ploieştene. Următorul vizat este Cătălin Vişean, directorul Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti, care este cunoscut ca un apropiat al şefei de la SPFL.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite