Ploieşti: Loredana Barbu prezintă moda la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Loredana Barbu prezintă moda la Paris
Ploieşti: Loredana Barbu prezintă moda la Paris

Este frumoasă, deşteaptă şi la vârsta de 17 ani a reprezentat România la unul dintre cele mai importante concursuri de miss din lume.

A început să cocheteze cu modellingul acum doi ani. “O prietenă de-a mea colabora cu o agenţie de modelling şi m-am ţinut de capul ei până m-a dus şi pe mine”, îşi aminteşte Loredana despre cum a debutat în acest domeniu. Prima participare la un concurs de miss a fost la “Miss Laguna 2007” unde a câştigat premiul I care a constat într-o excursie de două săptămâni în Thailanda.

A reprezentat România la Miss Intercontinental World
Anul trecut, Loredana a reprezentat România la concursul de frumuseţe Miss Intercontinental World, după ce a câştigat premiul I la Miss Intercontinental România de la Piteşti. Loredana Barbu a reprezentat România, cu o rochie de gală semnată Cătălin Botezatu la Finala Internaţională din Polonia, iar ţinutele de cocktail, costumele de baie şi costumul naţional stilizat au fost semnate de designerul ploieştean Eva Neagoe, coordonatoarea Agenţiei Estetique din Ploieşti, sub îndrumarea căreia tânăra a făcut primii paşi.

Miss Intercontinental reuneşte de peste 30 de ani concurente frumoase, inteligente, din toate păturile sociale, cu cele mai diverse coordonate de ordin etnic, financiar, cultural şi de educaţie. Loredana nu a reuşit să se claseze pe unul dintre locurile câştigătoare, însă este fericită că a putut participa la acest eveniment deosebit.

“A fost o experienţă unică pentru mine, mai ales ca eram doar câteva fete care încă nu împlinisem 18 ani. Mă înţelegeam foarte bine cu fetele care au participat la concurs, vorbeam cu ele în engleză şi în spaniolă, ne povesteam tot felul de lucruri şi cu unele dintre ele păstrez legătura chiar şi acum”, spune Loredana.

Timp de o lună, cât a stat în Polonia, tânăra a străbătut aproape întreaga ţară şi a făcut fotografii în cele mai frumoase locuri din Polonia, alături de celelalte concurente. “În urma acestui concurs am învăţat să fiu elegantă până la sfărşit. După petrecerea de final, fetele se schimbaseră în ţinute cât mai sport, nu mai erau aranjate, iar acest lucru nu era văzut cu ochi prea buni de cei prezenţi”.

Prezentări de lenjerie la Paris
Prin intermediul uneia dintre cele mai mari agenţii din ţară, One Models, condusă de Toni Dincă, Loredana a participat şi la European Fashion Lingerie Paris, unde a prezentat noile tendinţe în ceea ce priveşte costumele de baie şi articolele de lenjerie. Ceea ce a impresionat-o în capitala modei este educaţia oamenilor şi faptul că foarte multe persoane folosesc bicicleta drept mijloc de transport.

Deşi îi place ceea ce face, Loredana consideră că nu poate trăi pe viitor din prezentări de modă şi participări la concursuri de miss şi de aceea doreşte să urmeze Facultatea de Psihologie şi să se axeze pe criminalistică.

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Ce calităţi ar trebui să aibă o persoană pentru a câştiga un concurs de miss?
L.B.: Pe lângă frumuseţea naturală care este obligatorie, eu cred că este important ca persoana respectivă să fie optimistă şi să zâmbească tot timpul.

Ai şanse să reuşeşti în lumea modellingului fără să faci compromisuri?
L.B.: Da, eu cred că da. Este adevărat că sunt şi fete care sunt dispuse să facă orice pentru a ajunge acolo unde îşi doresc, însă poţi face carieră şi pe propriile forţe.

Ce te-a deranjat la concursurile de miss la care ai participat?
L.B.: Nu mi se pare corect ca la un concurs de miss să vină fete care şi-au făcut diferite operaţii estetice: fie de modificare a nasului, de mărire a bustului sau de ridicare a pomeţilor. Consider că la concursurile de frumuseţe participantele ar trebui să fie naturale.

CE-I PLACE
“Îmi place să joc volei. Îmi place să merg pe jos şi să petrec cât mai mult timp în natură. Anotimpul în care mă simt cel mai bine este primăvara”.

CE NU-I PLACE
“Nu-mi plac oamenii care nu sunt optimişti, îţi strică tot cheful. Nu-mi place aglomeraţia. Dintre fructe, nu pot să mănânc piersici, am alergie la puful de pe ele”.

PROFIL

Născută
28 aprilie, 1991, Ploieşti

Studii
Colegiul Mihai Viteazul Ploieşti

Profesie
elevă, clasa a XII-a

Familie
singură la părinţi

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite