Locuinţă cuprinsă de flăcări la Comarnic. Proprietarului i s-a făcut rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările, după mai bine de două ore de muncă
Pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările, după mai bine de două ore de muncă

Clipe de coşmar azi noapte pentru o familie din oraşul prahovean Comarnic. Oamenii au privit neputincioşi cum un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească se extinde cu repeziciune la acoperişul casei. Pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările, după mai bine de două ore de muncă.

Vecinii au dat alarma, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, când  au văzut fumul gros şi flăcările. Imediat oamenii au sărit să stingă vâlvătaia, însă în zadar. Focul s-a extins repede la construcţia din lemn, iar apoi şi la acoperişul casei.

Speriat că incendiul îi va distruge agoniseala de-o viaţă, proprietarului i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Am fost solicitaţi pentru un incendiu în oraşul Comarnic. Nu am găsit victime directe ale incendiului, decât o singură persoană, proprietarul casei care a suferit un atac de panică şi un pluseu hipertensiv", ne-a explicat asistentul Serviciului de Ambulanţă Sinaia, Laurenţiu Florea.

Pompierii bănuiesc că de vină ar fi un coş de fum, care s-a supraîncălzit. Locuinţa nu era asigurată, aşa că oamenii vor trebui să suporte din buzunarul lor pagubele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite