Liberalii şi-au stabilit candidaţii la Consiliul Local Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liberalii şi-au desemnat candidaţii la CL în cadrul Adunării Generale (foto:observatorulph.ro)
Liberalii şi-au desemnat candidaţii la CL în cadrul Adunării Generale (foto:observatorulph.ro)

Conducerea PNL Ploieşti a stabilit, miercuri seară, lista de candidaţi la Conciliul Local Ploieşti. Ordinea urmează să fie stabilită în urma discuţiilor cu partenerii din USL

Liberalii au desemnat, în cadrul întâlnirii Adunării Generale desfăşurate miercuri seară, la Ploieşti, lista de candidaţi pentru Consiliul Local. Aici se regăsesc actualii consilieri locali ai partidului, cu o excepţie, oameni din noua conducere a filialei, un fost prefect, dar şi noul ofiţer de presă al formaţiunii. Singura excepţie este cea a viceprimarului Ploieştiului, Cătălina Bozianu, care nu este în graţiile noii conduceri şi nu se regăseşte pe această listă.

Ordinea urmează să fie definitivată în cadrul Delegaţiei Teritoriale şi, apoi, ]n interiorul USL. Pe lista liberalilor pentru Consiliul Local Ploiești se află, în ordine aflabetică: Carmen Anton, George Botez, Marcian Cosma, Lelia Grigore, Emanuel Ilie, Adrian Lupu, Adrian Mărăcineanu, Ovidiu Negulescu, Bogdan Nica, Alexandri Nicolae, Paul Palaș, Claudiu Ștefan Popescu, Florin Sicoe, Iulian Teodorescu, Ioan Voicu şi Dan Vrânceanu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite