„Let's do it România!“ Prahovenii sunt chemați la curățenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 12 mai, România intră în zi de curățenie generală, simultan cu Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia. Prahovenii sunt invitați să facă din echipa locală de acţiune

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, echipa "Let's Do It, Romania!" îi invită pe toti locuitorii României să ia parte la miscarea internatională de curătenie si să arate că le pasă de țara lor.

După succesul primelor două ediţii din 2010 şi 2011, la care au participat peste 500.000 de voluntari şi care au colectat peste 1,3 milioane de saci de deşeuri, este momentul unei noi provocări pentru România.

Anul acesta, actiunea de curătenie natională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare județ vor fi propuse si alese zonele în care se va face curătenie, fiecare locuitor al țării având astfel posibilitatea de a propune și de a vota zona pe care și-o doreste curată.

La nivelul Ploieştiului au fost identificate următoarele zone în care vor acţiona voluntarii înscrişi pentru colectarea deşeurilor abandonate:

1. Malurile pârâului Dambu;

2. Vecinătățile Spitalului Județean;

3. Centura de Est - Strada Drumul Serii;

4. Zona Bucov - ieșire Ploiești - maluri Teleajen.

Totodată, în Prahova zonele propuse sunt: Pădurea Păulești, Muntele Roșu, Parcul Bucegi și zona Bușteni.

Cum vă puteți înscrie

Înscrierea în echipă se realizează prin intermediul formularului de pe http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip.

Înscrieri se pot face şi pe lista autorităţilor publice locale implicate în acest proiect.

Pentru municipiul Ploieşti, autoritatea responsabilă în gestionarea acestei acţiuni este RASP Ploieşti, prin Biroul Protecţia Mediului - tel. 0244-541071, fax. 0244-513670.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite