Leonard Doroftei investeşte într-un lanţ de pub-uri care să-i poarte numele FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Moşu'“ în „Doroftei Pub“ (foto arhiva)
„Moşu'“ în „Doroftei Pub“ (foto arhiva)

Celebrul pugilist Leonard Doroftei investeşte pe timp de criză. „Moşu" susţine că „Doroftei Pub", localul din Ploieşti, al cărui proprietar este, are profit. Aşa că, spune el, vrea să deschidă şi în alte oraşe ale ţării pub-uri care să-i poarte numele.

Al doilea „Doroftei Pub" va fi deschis anul viitor, iar locaţia aleasă de Leonard Doroftei se află pe Strada Lipscani, din Bucureşti. „M-am gândit la Centrul Vechi al Capitalei, pentru că este o zonă plină de istorie, este inima Bucureştiului . Pe Lipscani se află multe cafenele, acolo ies oamenii la promenadă, consider că este o zonă unde s-ar potrivi pub-ul meu. Pereţii localului vor fi tapetaţi cu pozele şi trofeele unor sportivi care au făcut şi fac cinste României" a spus Doroftei.

Pereţii pub-ului sunt „tapetaţi“ cu fotografii din meciurile pugilistului

VEDEŢI AICI CUM ARATĂ PUB-UL LUI DOROFTEI

Acesta caută în prezent investitori pentru a-şi pune în practică proiectul. „Sunt mulţi oameni de afaceri care vor să dea bani pentru restaurantele care să-mi poarte numele. Ba chiar mă gândesc, pe viitor, la francizarea afacerii.Vreau localuri şi în Timişoara, Iaşi şi Constanţa", a mai declarat „Moşu'".

Leonard Doroftei este foarte mândru de localul din Ploieşti, pe care-l deţine de mai bine de cinci ani. „Oamenii vin la noi să se distreze. Le oferim tot ce au nevoie: mâncare bună, băutură, concerte live cu muzicieni renumiţi şi evenimente sportive televizate. Tot timpul mă aflu printre clienţi, vorbesc cu ei, îi întreb cum se simt, le spun bancuri. Ăsta e secretul reuşitei", consideră pugilistul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite