Leonard Doroftei, cercetat în dosarul în care este acuzat că a aplicat legea pumnului în afara ringului de box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna martie a acestui an, Adevărul de Seară ediţia de Ploieşti publica povestea lui Leonard Doroftei, acuzat de un angajat al pub-ului care-i poartă numele că a aplicat "legea pumnului" la locul de muncă. Cercetările în acest caz nu au fost finalizate. Anchetatorii spun că mai au de audiat câţiva martori.

Walter Neagu a lucrat timp de aproape un an ca barman la Doroftei Pub. Tânărul de 23 de ani a povestit în luna martie că scandalul  a izbucnit de la o apă plată.

„Eram în timpul programului. Colegul meu, Toni, care este ospătar, a venit la mine şi mi-a spus că urmează să vină prietena lui şi mi-a marcat un suc şi o apa minerală. Domnul Doroftei a venit la local şi m-a întrebat unde este bonul pe apă. I-am explicat că bonul se află în coşul de gunoi şi că este marcat pe casă. Tot îmi repeta «arată-mi bonul». Mi-a dat două palme în cap, m-a lovit cu podul palmei în pomete şi apoi mi-a dat cu pumnul în ficat", a spus Walter Neagu într-o emisiune tv.

"Mosul" a negat tot timpul acuzaţiile aduse de fostul său angajat. Pugilistul Leonard Doroftei s-a prezent la audieri la sediul Poliţiei Municipale Ploieşti, însoţit de avocatul său Cristian Sârbu, apoi i-a cerut lui Walter daune morale în valoare de 500.000 de RON pentru că i-a prejudiciat imaginea.

În cazul în care va fi găsit vinovat, pugilistul poate primi o amendă sau pedeapsă cu închisoarea de la trei luni la doi ani.

"Cercetările sunt aproape de finalizare. Peste puţin timp vom comunica ce s-a hotărât în acest caz", a declarat inspector Daniel Radu, purtător de cuvânt în cadrul IJP Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite