Kaufland face angajări pe timp de criză. Află AICI ce posturi sunt disponibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Retailerul german Kaufland este unul dintre cei mai activi angajatori din România în momentul de faţă, cu peste 180 de joburi vacante pe site-urile de recrutare.

Oraşele în care Kaufland face recrutări în momentul de faţă sunt Vaslui, Alexandria, Caransebeş, Arad, Făgăras, Fălticeni, Oradea, Ploieşti, Sighetu Marmaţiei, Turda, Cluj-Napoca, Timişoara şi Bucureşti, informează  realitatea.net.

Numai în cursul anului trecut Kaufland a angajat în România  peste 950 de persoane la nivel naţional, de la lucrători comerciali şi casieri până la şefi de departamente şi chiar directori de magazine.

Potrivit realitatea.net, Kaufland România a creat până în prezent peste 7.600 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise şi precum şi la centrul logistic situat în Parcul Industrial Ploieşti.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Aflaţi AICI mai multe detalii despre joburile disponibile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite