Jucăriile erotice, un condiment în viaţa de cuplu a ploieştenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păpuşile gonflabile, costumaţiile sexy şi vibratoarele sunt câteva dintre ofertele sex shop-urilor pentru a face o surpriză partenerului.

O poliţistă îmbrăcată într-o costumaţie sumară de dantelă roşie şi neagră sau o infirmieră care este gata să îţi acorde primul ajutor indiferent de ce problemă suferi. Acestea sunt fanteziile ploieştenilor atunci când vine vorba despre petrecerea unei nopţi ideale în compania persoanei iubite. „Costumaţiile sexy de poliţistă, şcolăriţă, infirmieră sau stewardesă se vând cel mai bine. Preţurile pornesc de la 98 de lei şi merg până la 130 de lei", ne-a spus, Ioana Botorea, vânzătoare la singurul sex shop din zona de Vest a oraşului, situat pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Oferta magazinului de plăceri senzuale este bogată. De pe rafturi nu lipsesc vibratoarele de culori şi forme variate care au programe de viteză de până la şapte trepte, dar nici păpuşile gonflabile de diferite dimensiuni.

Cuplurile cu fantezii desprinse din filmele de acţiune îşi pot cumpăra cătuşe cu blăniţă care imită pielea leopardului la 53 de lei sau mască pentru acoperirea chipului partenerului cu 150 de lei.

„Majoritatea clienţilor au peste 30 de ani, iar unii dintre aceştia cumpără diferite produse pentru a le face cadou prietenilor. Avem chiar şi un vibrator pe care scrie „Happy Birthday", conceput special pentru a fi oferit cu astfel de ocazii", explică Ioana Botorea.

Sex shop-ul nu este ocolit nici de persoanele peste 50 de ani, care sunt interesate de diferite creme şi uleiuri pentru mărirea potenţei şi pentru o noapte cât mai lungă de plăcere.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite