Jazz la Teatrul „Toma Caragiu“ din Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jazz. Foto arhivă Adevărul
Jazz. Foto arhivă Adevărul

Teatrul din Ploiești va prezenta luni, de la ora 19.00, un concert extraordinar cu două redutabile formaţii româneşti de jazz. Concertul ar fi trebuit să se desfășoare pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Astfel, în prima parte va evolua trio-ul cunoscutei soliste Luiza Zan, alături de solistă evoluând doi tineri şi talentaţi muzicieni din Cluj, Albert Tajti (pian) şi Daniel Dumitran (contrabas) în concertul „Jazzified Love Songs".

Repertoriul acestui prim concet va fi compus integral din cunoscute piese de dragoste, balade din repertoriul internaţional al jazzului. A doua parte a concertului va fi susţinută de cunoscutul duet Irinel Anghel (voce, compoziţie) şi Sorin Romanescu (chitară, computer, compoziţie). Repertoriul este original şi spectaculos şi se intitulează „Există viaţă pe Venus".

Concertul ar fi trebuit să se desfășoare pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, dar nu s-a mai ținut din cauza condițiilor meteo dificile din cursul acelei săptămâni.

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrală, iar preţul unui bilet este de 25 lei, respectiv 15 lei pentru elevi şi studenţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite