Jale la mormântul Mădălinei Manole. Părinţii i-au făcut, astăzi, parastasul de un an (FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama artistei s-a dezlipit cu greu de crucea fiicei
Mama artistei s-a dezlipit cu greu de crucea fiicei

Soţii Manole i-au făcut Mădălinei parastasul de un an, cu cinci zile înainte de împlinirea datei la care artista şi-a pus capăt zilelor. Petru Mircea, soţul "fetei cu părul de foc",  nu a venit la cimitir. Apropiaţi ai familiei cântăreţei spun că acesta nu a vrut să dea ochii cu părinţii Mădălinei, de teama unui scandal.

Cimitirul Bolovani din Ploieşti a vuit, astăzi,  de plânsete şi jale. Peste 200 de persoane, rude, prieteni apropiaţi şi fani au venit la mormântul "fetei cu părul de foc" pentru a participa, alături de familia îndurerată, la slujba de pomenire a Mădălinei Manole. La parastasul de un an nu a fost prezent însă şi văduvul artistei, Petru Mircea.

Fanii Mădălinei Manole, veniţi din toată ţara, au umplut de flori mormântul unde artista îşi duce somnul de veci. Cei care au cunoscut-o şi i-au apreciat muzica au prins de cruce o poză înrămată ce o înfăţişează pe artistă. La vederea fotografiei, Eugenia Manole, mama artistei, a fost la un pas să leşine. Femeia a fost sprijinită pe braţe pe tot parcursul slujbei de pomenire. "Vreau să mă iei la tine, iubirea mea (...) Trebuia să ai un mormânt din aur, dragostea mea. Cine mi te-a luat? Nu vreau să mai trăiesc fără tine!" a zbierat, doborâtă de durere, mama Mădălinei.

Printre cei care participat la parastasul de un an al cântăreţei s-a aflat şi Valentina Celmic, care, împreună cu soţul şi cu cele două fiice ale sale, a venit tocmai de la Focşani la mormântul fetei cu părul de foc, pentru a-i apinde o lumânare. "A fost sufletul meu Mădălina. Am venit de departe pentru a participa la slujbă. Adolescenţa mea a însemnat Mădălina Manole. Îi cântam piesele, mă îmbrăcam la fel ca ea, încercam să mă coafez la fel, să o copiez. Moartea ei m-a îndurerat nespus", a mărturisit Valentina.

Potrivit unor angajaţi ai cimitirului, fostul soţ al artistei vine la mormânt o dată pe săptămână, în special în zilele de duminică. "Eu l-am văzut cum aduce braţe de flori. Cred că dă sute de lei pe trandafiri. El şi părinţii ei nu s-au mai întâlnit de ceva timp la cimitir. Eram sigură că astăzi nu apare pentru că s-ar fi luat la bătaie cu părinţii fetei, aşa cum s-a mai întâmplat şi în alte zile", a spus Paraschiva Horia, o femeie care îngrijeşte mormintele din cimitorul Bolovani.

VEDEŢI AICI FOTOGRAFII DE LA SLUJBA DE POMENIRE A MĂDĂLINEI MANOLE

Mădălina Manole s-a sinucis la 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani. Artista a înghiţit o mare cantitate de furadan, substanţă interzisă de la comercializare în Uniunea Europeană încă din anul 2008.

La aproape un an de la moartea Mădălinei Manole, fanii au realizat și un filmuleț în memoria cântăreței:

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite