„Jaful secolului“, furtul de un milion de euro de la Ploieşti, are un cerc de suspecţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaie de cap pentru poliţiştii prahoveni care nu au dezlegat misterul „jafului secolului". După descinderile din weekend-ul trecut, cercul de suspecţi a fost restrâns şi este luată în calcul şi ipoteza ca o parte din bani să fi fost cheltuiţi.

Furtul banilor, reclamat pe 16 ianuarie, este în continuare unul plin de contradicţii şi piste vagi. În primul rând, deşi reclamanta, o femeie de 60 de ani din Ploieşti, a vorbit despre aproximativ 1 milion de euro, poliţiştii nu sunt convinşi că aceasta este într-adevăr valoarea prejudiciului. Mai mult, modul de operare al hoţilor ridică şi el mai multe semne de întrebare având în vedere că banii erau depozitaţi într-o casă părăsită, oarecum la vedere, sub o scară, puşi doar într-un geamantan. În acest caz, una dintre piste este acţionarea la pont.

CITIŢI AICI DESPRE UNA DINTRE SUPOZIŢIILE VEHICULATE ÎN LEGĂTURĂ CU HOŢII

Banii ar fi provenit dintr-o tranzacţie imobiliară, desfăşurată în urmă cu doi-trei ani.

Potrivit Ralucăi Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, „în ultimele zile au fost efectuate mai multe descinderi imobiliare, în urma cărora au fost obţinute indicii care au condus la restrângerea cercului de suspecţi. Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice de cercetare, fiind luată în considerare şi ipoteza privind cheltuirea unor sume importante de bani de către suspecţi. În continuare există suspiciuni cu privire la valoarea prejudiciului şi a modului de operare folosit de către infractori".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite