UPDATE Jaf armat la o filială Piraeus Bank din Ploieşti. Hoţul a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O filială Piraeus Bank din Ploieşti, aflată în cartierul Nord, a fost ţinta unui jaf armat. Un tânăr a reuşit să sustragă suma de 15.000 de lei, care, la scurt timp, a fost recuperată de către poliţişti.

ora 19.45, 14 februarie

Hoţul a fugit de la locul jafului cu un taxi, luat la întâmplare, dintr-o staţie de taximetrie. Poliţiştii au blocat intrările în oraş şi au organizat filtre, iar semnalmentele maşinii au fost reperate în 10 minute. Ambii ocupanţi au fost imobilizaţi. Şoferul nu era în complicitate cu hoţul, aşa cum o dovedesc cercetările. În maşină au fost găsite cagula, pistolul cu gaze şi o sacoşă în care erau banii furaţi. Andrei Ilie este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

ora 19.25, 14 februarie

După ce a fugit cu banii din bancă, suspectul a fost identificat în trafic de către poliţiştii anunţaţi de personalul băncii prin 112. Aceştia au organizat filtre şi l-au depistat în trafic, în zona Catedralei Sf. Ioan din Ploieşti. Poliţiştii au fost nevoiţi să-i lovească maşina pentru a-l opri.

Numele hoţului este Andrei Ilie, un tânăr fără antecedente penale.

ora 19.05, 14 februarie

Hoţul, un bărbat în vârstă de 22 de ani, a fost prins de poliţişti şi se află în arest. Din primele informaţii, acesta a intrat în bancă, în jurul orei 17.00, cu o cagulă pe faţă, a ameninţat personalul cu un pistol cu gaze şi ar fi luat, din surse neoficiale, 150 de milioane de lei vechi. Atacatorul a fost prins în scurt timp.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite