Italienii vor produce macaroane în Parcul Industrial Mizil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că prima firmă venită la cel mai nou parc industrial din județ, cel din Mizil, va începe săptămâna aceasta lucrările la spaţiile de producţie.

Preşedintele CJ, Mircea Cosma, a anunţat finalizarea lucrărilor pentru extinderea reţelei de gaze, finanţate de Parcul Industrial Ploieşti, urmând ca de la începutul acestei săptămână să înceapă probele instalaţiei, informează cotidianul Telegrama.

Prima firmă care a semnat contract pentru a începe afacerile la Mizil este din Italia şi va produce aici nimic altceva decât... macaroane.

Conducerea CJ doreşte ca, până în 2013-2014, să aducă investitori pentru toate spaţiile disponibile, iar un prim pas va fi făcut săptămâna viitoare, când este aşteptată vizita unei delegaţii de oameni de afaceri din China, reprezentând firme specializate în mai multe sectoare: mase plastice, piese de schimb pentru utilaj petrolier, vinuri şi cosmetice din struguri, panouri fotovoltaice şi industrie alimentară, mai scrie sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite