Întreprinderile simulate de la UPG și-au prezentat ofertele la târgul IS din Capitală FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30 de studenţi şi cadre didactice de la UPG Ploieşti au participat, vineri, la un târg de întreprinderi simulate, desfăşurat la Universitatea Politehnică din Bucureşti. Evenimentul face parte dintr-un program de pregătire, finanţat din fonduri europene, la care participă mai multe universităţi din ţară.

Bazate pe ideea „de la teorie la practică", întreprinderile simulate din Ploiești, patru la număr, au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un târg de profil desfășurat în Capitală.

La Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti există patru întreprinderi simulate, unde studenţii înscrişi au ocazia să ia contact cu ritmul de lucru dintr-o companie mare şi cu mediul de afaceri cât timp încă sunt pe băncile facultăţii.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

„Obiectivul nostru este să obişnuim studenţii cu mediul de afaceri, cu tranzacţiile, cu modul în care trebuie să se prezinte şi să-şi expună ofertele. La acest târg, copiii s-au descurcat foarte bine, s-au comportat profesionist şi au organizat foarte bine standul. Cele patru întreprinderi simulate de la UPG sunt IS Dasim, IS Smart Construct, IS Car 4 Rent şi IS Industrial Product", ne-a declarat Daniela Uţă, profesor coordonator la Întreprinderea Simulată Dasim SRL.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite