Interlopul ploieștean Davis al lui Ciucurică a fost prins de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Davis al lui Ciucurică va trebui să execute restul de doi ani de pedeapsă. Foto Adevărul
Davis al lui Ciucurică va trebui să execute restul de doi ani de pedeapsă. Foto Adevărul

Petrișor Curcă, mai cunoscut în lumea interlopă din Ploiești ca Davis al lui Ciucurică, era căutat pentru executarea unei pedepse de doi ani de închisoare, pentru o infracțiune de lipsire de libertate contopită cu una rutieră, pentru conducere fără permis.

Polițiști de la IPJ Prahova și ofițeri ai Direcției Generale de Informații si Protecție Internă au reușit să prindă joi urmăritul general.

Petrișor Curcă a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce, în 1995, împreună cu fratele lui, au vrut să-i vândă o mașină furată unui bărbat din Satu Mare, chiar dacă autoturismul fusese reținut de Poliție.

Cei doi au atras clientul la Ploiești, l-au sechestrat și sub amenințare și șantaj i-au luat 800 de milioane de lei vechi.

La acel moment, a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2 București la 6 ani de închisoare, din care a executat, fragmentat, câteva perioade.

Eliberat pentru bună purtare, a fost prins în 2011 în timp ce conducea o mașină fără permis, astfel că restul de pedepsă s-a contopit cu noua infracțiune, în total doi ani de închisoare.

Davis al lui Ciucurică s-a ascuns în tot acest timp, până la prinderea lui de către polițiști, în București.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite