Începe weekend-ul, cu aglomeraţie, pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii se aşteaptă la un val de turişti care vor circula pe DN1, spre staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov, iar pentru evitarea aglomeraţiei de pe această arteră de ciruclaţie ei propun câteva rute alternative.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române este posibil ca şi în această după-amiază traficul rutier să se intensifice pe DN1 Bucureşti-Braşov, din cauza numărului mare de autovehicule care se vor deplasa din Capitală înspre staţiunile de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de aglomeraţie, conducătorii auto pot folosi următoarele rute alternative: DN1A Bucureşti-Buftea-Ploieşti, în cazul aglomerării tronsonului DN1 Bucureşti-Ploieşti.

De asemenea, dacă se va aglomera tronsonul DN1 Ploieşti-Braşov, pe Valea Prahovei, poate fi utilizată varianta DN1A Ploieşti-Vălenii de Munte-Cheia-Săcele-Braşov.
Pentru a evita producerea unor incidente rutiere, şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent, cu viteză adaptată condiţiilor de drum şi să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele dinainte care să permită evitarea unei eventuale coliziuni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite