Începe turneul internaţional de golf de la Breaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, pe terenul din cadrul clubului „Lac de Verde" din Breaza, va începe cea de-a doua ediţie a turneului internaţional de golf din ţara noastră "Romanian Open Amateurs Championship".

La competiţie sunt aşteptaţi 40 de jucători din ţară şi străinătate, care vor fi arbitraţi de doi renumiţi arbitri din Germania.

În fiecare zi a competiţiei se vor juca 18 cupe, în sistem stableford pentru grupele de categorie 0-18 HCP, 19-36 HCP şi Categoria Lady. În total, vor fi 54 de cupe. În urma celor trei zile de competiţie, vor fi stabilite clasamentele finale pe cele trei categorii, fiind premiaţi primii trei clasaţi la fiecare categorie de concurs. Câştigătorul turneului va fi desemnat jucătorul cu cel mai bun scor - "stroke play".

Festivitatea de premiere va avea loc în după-amiaza zilei de duminică, la ora 15.00. Reprezentanţii mass media sunt invitaţi să participe pe durata întregului turneu, cât şi la festivitatea de premiere.

Prima ediţie a Turneului a fost găzduită de Clubul de golf "Lac de verde" - Breaza şi a reunit jucători din diferite ţări, precum România, Turcia, Ungaria, Elveţia, Franţa şi Coreea de Sud, arbitraţi de cunoscutul profesionist de golf din Elveţia - Gerwin Feldner.

Printre jucătorii români care au participat la prima ediţia a turneului s-au numărat actorul Lucian Viziru şi jucătorii de tenis Dinu Pescariu şi Florin Segărceanu.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite