Incendiu pe platforma Rafinăriei Lukoil din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O instalaţie de cocsare aparţinând unei societăţi de pe platforma Rafinăriei Lukoil a luat foc în această dimineaţă. Flăcările înalte de câţiva metri au fost stinse rapid.

De teama unei explozii de proporţii, mai multi locuitori din cartierul Mihai Bravu au sunat la "112" să anunţe incendiul.

"ISU Prahova a intervenit cu 15 autospeciale pentru lichidarea unui incendiu care s-a manifestat la o instalaţie de cocsare aparţinând unei societăţi de pe platforma Lukoil. Gudronul lichid s-a aprins, însă, din fericire, flăcările au fost stinse rapid de către pompierii serviciului privat din cadrul rafinăriei. E posibil să fie existat probleme tehnice. Din fericire nu au existat victime", a declarat col. Nicolae Popescu, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Anchetatorii se află la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Pe 11 septembrie 2010, în jurul orei 20.00, un incendiu a izbucnit la etajul opt al unei clădiri cu zece etaje situate în curtea rafinăriei Petrotel-Lukoil din Ploieşti şi care nu era dată în folosinţă.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite