Incendiatoarea de la BCR Ploiești a fost eliberată din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Nicoleta Dănilă, femeia care a sustras 150.000 de euro de la BCR Ploiești și a incendiat Camera Tezaurului pentru a masca furtul, a fost pusă în libertate de Tribunalul Prahova. Aceasta are interdicția de a părăsi țara.

La sfârșitul lunii noiembrie, un incendiu a izbucnit în Camera Tezaurului de la BCR Ploiești, iar focul a mistuit 548.000 de euro.

Citiți și aici mai multe despre acest caz

S-a dovedit, ulterior, că 150.000 de euro fuseseră sustrași înainte de către Carmen Dănilă.

Ultimul recurs, formulat de Carmen Dănilă a avut succes. Iată ce au decis magistrații Tribunalului Prahova:

„Admite recursul formulat de inculpată împotriva încheierii din data de 16.02.2012, pronunţată de Judecătoria Ploieşti, în sensul că înlocuieşte măsura arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara. Inculpata este obligată să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să se prezinte la organul de poliţie din raza domiciliului, respectiv Poliţia municipiului Ploieşti, jud. Prahova, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie, ori de câte ori este chemată; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea Judecătoriei Ploieşti , să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme.

De asemenea, pe durata măsurii obligării de a nu părăsi ţara, inculpata are obligaţia de a nu se apropia de martorii din prezenta cauză, de experţi şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect. O copie a prezentei hotărâri se va comunica inculpatei, Poliţiei Municipiului Ploieşti, jud. Prahova, jandarmeriei, poliţiei comunitare, organelor competente să elibereze paşaportul şi organelor de frontieră. Atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea credinţă a obligaţiilor, se va lua faţă de acesta măsura arestării preventive. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite