Încă un reținut în cazul rețelei specializată în fraude bancare, de la Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto captura Poliția Română
Foto captura Poliția Română

Un bărbat de 31 de ani din Ploiești a fost reținut de polițiști în dosarul unei grupări infracţionale specializată în obţinerea de credite bancare cu documente falsificate. Pe 2 iulie, polițiștii au făcut percheziții în mai multe case din oraș.

Până în acest moment, au fost arestaţi şapte membri ai grupării, iar zilele trecute, G. Florin, de 31 de ani din Ploieşti, a fost reținut pentru înşelăciuni asupra mai multor unităţi bancare şi instituţii financiare. Acesta se ascundea în urma perchezițiilor.

Vedeți aici un VIDEO și citiți mai multe despre acest caz

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în perioada 24.01.2012 - 28.05.2012, prin folosirea unor documente de venit, contracte individuale de muncă şi fişe fiscale false a indus în eroare funcţionarii unei unităţi bancare obţinând credite în valoare de 490.000 lei şi totodată, prin acelaşi mod de operare, a încercat să inducă în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale în vederea achiziţionării unor bunuri în valoare de 25000 lei.

Acesta a fost prezentat Judecătoriei Ploieşti, care a dispus măsura interdicţiei de a părărsi ţara pe o durată de 30 de zile. pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi înşelăciune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite