În Ploieşti a fost inaugurat primul bloc proiectat să reziste unui seism de 9,2 grade pe scara Richter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi criza economică a determinat stoparea unor proiecte imobiliare, din lipsă de bani, sunt şi dezvoltatori care continuă să investească în construirea de locuinţe în Ploieşti.

Pe strada Gheorghe Ţiţeica, în zona de nord a municipiului, a fost inaugurat primul bloc din cele şapte care urmează să fie ridicate în ansamblul rezidenţial "Parcul cu Salcâmi".  Are nouă etaje şi aduce o premieră în Ploieşti: este cea mai sigură clădire de locuinţe din oraşul cu 230.000 de locuitori, certificările constructorilor garantând rezistenţa la un seism de 9,2 grade pe scara Richter. 

Pereţii exteriori sunt făcuţi din beton de înaltă calitate şi cărămidă termoizolantă, şi au dublă izolare termică şi fonică. Blocul are locuri de parcare supraterane şi subterane, două lifturi de mare viteză şi sistem de securitate.

În prezent, cele 66 de apartamente sunt ocupate în proporţie de 40%. "Printre locatari sunt şi bucureşteni, care preferă să facă naveta la Ploieşti,  dar şi mulţi ploieşteni care lucrează în Capitală. Le oferim clienţilor condiţii occidentale. Apartamentele au pereţii exterior cu dubşă izolare termică şi fonică, iar pardoselile sunt hidroizolate şi fonoizolate" a precizat Mădălina Uhrenciuc, sales manager la "Primavera", principalul dezvoltator imobiliar din Ploieşti.

Metrul pătrat de suprafaţă construită costă aproximativ 950 de euro.

Mai multe amănunte despre acest subiect aflaţi, mâine, din "Adevărul de Seară", ediţia de Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite