Impact frontal pe DN1, la intrare în staţiunea Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de luni spre marţi, după ce maşina la volanul căreia se afla  a intrat frontal într-un autotren. Accidentul s-a petrecut la intrare în staţiunea Predeal, iar circulaţia rutieră pe Drumul Naţional nr.1 a fost îngreunată mai bine de o oră. 

Autoturismul se îndrepta către Braşov, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de camion care circula regulamentar pe sensul de mers către Bucureşti. În urma impactului, maşina a fost târâtă pe şosea mai bine de 20 de metri, după care s-a oprit în parapetul de protecţie al drumului.

"Nu îmi explic ce s-a întâmplat şi cum a ajuns în faţa mea. Mi-a tăiat calea şi nu am avut cum să-l evit. Când am auzit bubuitura, am crezut că nu scapă cu viaţă. Iniţial am crezut că s-a speriat de nişte buşteni de pe marginea drumului, însă mi-au spus alţi şoferi prin staţie că l-au văzut cum gonea pe şosea şi cum depăşea fără să se asigure", ne-a explicat Robert Doborni, şoferul autotrenului.

Tânărul vinovat de producerea accidentului a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la Spitalul de Ortopedie din Azuga, însă starea lui s-a agravat, iar medicii au decis să-l transfere la Spitalul Judeţean Braşov.

"La faţa locului am găsit un băiat de 26 de ani, cu traumă craniocerebrală. Era cu starea de conştienţă alterată şi cu o fractură de claviculă. A fost un accident rutier în care maşina s-a lovit de un tir şi apoi de un parapet", ne-a spus medicul de la Serviciul de Ambulanţă Sinaia, Horaţiu Măndăianu .Din cauza accidentului, traficul pe DN1 s-a desfăşurat pe o singură bandă de sens, alternativ. Acum poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care autoturismul a pătruns pe contrasens.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite