Ploieşti: Îmbrăcăminte de vară la Târgul de toamnă de la sala Doroftei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti:  Îmbrăcăminte de vară la Târgul de toamnă de la sala Doroftei
Ploieşti: Îmbrăcăminte de vară la Târgul de toamnă de la sala Doroftei

Comercianţii încearcă să vândă pe ultima sută de metri ceea ce nu au reuşit pe parcursul întregului sezon.

Pentru că nu şi-au vândut marfa în vara aceasta din cauza crizei, unii comercianţi au venit cu produse pentru sezonul estival şi la Târgul de toamnă care are loc în acest weekend la Sala de Sport “Leonard Doroftei” din Ploieşti. “Am făcut reduceri cu 30-35% pentru a putea vinde bluziţele şi rochiţele care ne-au rămas anul acesta. Am ales întâi să terminăm ce avem pe stoc şi după aceea să aducem produse de toamnă”, ne-a spus o comerciantă  din Braşov.

Dacă în plin sezon, bluzele din vâscoză se vindeau cu 45 de lei acum acestea pot fi cumpărate cu 30 de lei, iar tricourile cu 25 de lei. “Chiar dacă nu prea mai este aşa de cald, este avantajos să cumpăr pentru la anul. M-am orientat la două modele de bluze asemănătoare, dar care au culori diferite”, ne-a zis Elena, aflată la cumpărături cu o colegă de serviciu.


Ploieştenii pot achiziţiona de la târg şi articole de toamnă, dar la preţuri ceva mai ridicate. Astfel, o haină de damă costă între 100-160 de lei, un pulover între 30-50 lei, o pereche de pantaloni între 30-60 de lei, o haină de blană între 1.400-1.900 lei, iar o geacă de piele între 300-350 lei.

Articolele pentru copii, cele mai scumpe
Cele mai scumpe produse de la târg sunt cele destinate copiilor. “Dacă este să ţinem cont de calitate, produsele nu sunt foarte scumpe.

Încercăm să ne menţinem sub preţurile din magazine. Problema este că le aducem scumpe din afară pentru că la noi în ţară nu se mai produce nimic, s-au închis toate fabricile”, ne-a declarat un comerciant din Târgu-Mureş.


“Vreau să îi iau o haină de iarnă fetiţei, dar când mi-a spus domnul că este 150 de lei am plecat imediat. Nu îmi permit să dau atâţia bani pe un singur produs pentru că trebuie să îi cumpăr mai multe”, este de părere Diana.
Ploieştenii care îşi caută încălţăminte pentru toamnă, pot găsi la târg pantofi din piele atât de damă cât şi de bărbaţi cu preţuri cuprinse între 100-150 lei.


Program de vizitare

Târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte mai poate fi vizitat astăzi până la ora 20.00 şi mâine între orele 10.00-18.00. Sala de sport “Leonard Doroftei” se află pe Strada Milcov nr. 1, cu acces dinspre Bulevardul Independenţei, primul rond pe sensul de mers de la Gara de Sud înspre centrul oraşului.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite