Iată cum arată ghiozdanele cumpărate de Primăria Ploiești pentru bobocii de clasa I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghiozdanele au ajuns deja în școli. Foto Dana Mihai
Ghiozdanele au ajuns deja în școli. Foto Dana Mihai

2.050 de ghiozdane, cu rechizitele aferente, au ajuns în școlile din Ploiești și vor fi oferite luni bobocilor, în prima zi de școală.

Mov cu galben pentru fetițe și albastru deschis cu negru pentru băieți. Sunt culorile ghiozdanelor cumpărate de Primăria Ploiești pentru bobocii care vor începe școala de luni.

Aproximativ 2.050 de elevi de clasa I din Ploiești, din toate școlile din oraș, vor primi gratuit, în prima zi de școală, un ghiozdan și rechizitele minimalele pentru începerea școlii, în cadrul programului „Primul ghiozdan".

Valoarea pachetului este de aproximativ 100 de lei, iar ghiozdanele și rechizitele au fost cumpărate dintr-un hypermarket.

În pachetul de rechizite, copiii vor găsi 2 caiete de matematică 48 file, 2 caiete de desen A4 24 file, 4 creioane, un stilou cu 24 rezerve, creioane colorate (set 6 buc), gumă, riglă, penar, acuarele cu pensulă, ascuțiotoare, bețișoare și 4 coperți de caiet.

Consiliul Local Ploiești a aprobat vinerea trecută, în ședință extraordinară, alocarea sumei de 200.000 de lei pentru elevii din oraș care intră anul acesta în clasa I.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite