Hoţii milionului de euro de la Ploieşti nu mai ştiu ce au făcut cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tănase, hoțul de 16 ani, a fost capturat pe 25 ianuarie, la 11 zile după comiterea furtului. Foto Codruța Horja
Alexandru Tănase, hoțul de 16 ani, a fost capturat pe 25 ianuarie, la 11 zile după comiterea furtului. Foto Codruța Horja

Procesul furtului milionului de euro a ajuns la al zecelea termen, la Judecătoria Ploieşti. Şase inculpaţi, cei doi hoţi şi tâlharii acestora, aflaţi în stare de arest au compărut ieri în faţa instanţei. La termenul de ieri au fost audiaţi atât minorul Alexandru Tănase şi Adrian Lazăr hoţii milionului de euro şi o serie de martori.

Povestea rămâne la fel de încurcată, mai ales asupra modului în care Alexandru Tănase  a fost tâlhărit de către nişte consăteni din Valea Călugărească, la o săptămână după ce furase geanta cu milionul de euro împreună cu prietenul amintit. Conform declaraţiilor martorilor, mulţi dintre ei analfabeţi, cei doi hoţi s-au apucat să cheltuie sume considerabile la barul din comună, să arunce cu bani în lăutari şi să plătească consumaţia tuturor cunoscuţilor.

Citiți și aici mai multe despre acest caz

Ca supremă delectare a celor doi hoţi era să vină în Ploieşti cu prietenii, să-şi cumpere haine de firmă şi să mănânce hamburgeri la un restaurant fast-food, evident toate fiind plătite din banii furaţi. Toate acestea au atras atenţia mai multor indivizi puşi pe rele care l-au tâlhărit pe cel mai tânăr dintre hoţi, în data de 21 ianuarie, deposedându-l de 10.000 de euro.

Situaţia sumelor de bani cheltuite sau ascunse nu a fost elucidată încă, anchetatorii reuşind să recupereze doar 180.000 de euro din suma totală sustrasă. La final, avocatul hoţului minor a cerut cercetarea în stare de libertate a acestuia pe motivul că este prea mic pentru a suporta regimul de arest. Următorul termen al procesului a fost fixat pentru data de 16 decembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite