Hoţi de lemne, fugăriţi de poliţişti prin pădure, la Băicoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Materialul lemnos urma să devină lemne de foc (foto: arhivă)
Materialul lemnos urma să devină lemne de foc (foto: arhivă)

Doi prahoveni au fost depistaţi de poliţişti în timp ce sustrăgeau lemne dintr-o pădure aflată în oraşul Băicoi. Cei doi bărbaţi au luat-o la fugă când i-au văzut pe poliţişti şi au fost prinşi cu greu, după ce-au fost fugăriţi prin pădure

Chiar dacă se apropie vara, furtul de lemne încă e... în floare. Că doar nu degeaba se spune că omul gospodar îşi face provizii din timp. La data de 3.04.2012, poliţiştii din Băicoi au depistat în pădurea din zona Dâmbu doi asemenea „gospodari", care sustrăgeau material lemnos. La somaţia poliţiştilor, cei doi au fugit spre o direcţie necunoscută.

Din cercetări s-a stabilit că au fost tăiaţi 18 arbori de diferite grosimi. Totodată, în apropiere a fost găsită o cantitate de 1,27 metri cubi de material lemnos pregatit în vederea sustragerii, material ce a fost predat unui reprezentant al Ocolului Silvic Slănic. În urma investigaţiilor efectuate, cei doi bărbaţi au fost identificaţi în persoana lui C. Neculae şi L. Eusebiu, ambii din Băicoi, care sunt cercetaţi acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere şi sustragere de material lemnos, au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite