Hotelierii de pe Valea Prahovei au redus cu 20% preţurile la unităţile de cazare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de sejururi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei pot beneficia, în această perioadă, de o mulţime de oferte de cazare din partea hotelierilor şi a proprietarilor de pensiuni.

„Proprietarii unităţilor turistice din Buşteni au redus tarifele la cazare cu aproximativ 20%, astfel încât gradul de ocupare este de 100% ca în plin sezon. La ora 20.00, străzile oraşului sunt arhipline. Majoritatea turiştilor sunt bucureşteni care au fugit de căldură la munte", ne-a declarat Cristian Achim, reprezentant al Centrului de Informare Turistică Buşteni.

Vila Casa Magică din Buşteni oferă pensiune completă la 65 de lei de persoană pe noapte. Clienţii nu sunt condiţionaţi de meniuri fixe sau de ore de masă. Unităţile turistice de o stea au un tarif de 40 de lei pe noapte, cele de două stele între 50 şi 70 lei, iar de trei stele între 80 şi 120 de lei. Înainte, preţurile erau cu aproximativ 20 de lei mai mari. Tarifele au scăzut însă,  doar la cazare, nu şi la masă.

Şi la Sinaia,o parte dintre proprietarii de unităţi turistice au mai ajustat preţurile pentru a prelungi sezonul.  „Preţurile au scăzut parţial. Încă se mai merge pe rezervări, iar staţiunea este aproape plină de turişti veniţi cu familia în vacanţă. La sfârşit de weekend sunt cozi de 27 de kilometri care se formează de la ieşirea din Azuga până la ieşirea din Comarnic, iar numărul turiştilor de pe Valea Prahovei ajunge la 70.000, depăşind 100.000 în weekend", ne-a declarat Paul Popa, de la Centrul de Informare Turistică Sinaia.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite