Ploieşti: Hoţ printre colegii de serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O angajată a Căilor Ferate este cercetată penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, după ce oamenii legii au stabilit că a dat atacul în vestiar, printre bunurile colegilor.

Marioara S. (42 ani), lucrează ca montator în cadrul Reviziei de Vagoane Ploieşti Sud. Femeia a fost bănuită de comiterea unor infracţiuni, după ce uneia dintre colegele sale i-au dispărut în mod repetat sume de bani şi o brăţară din aur, în greutate de 5,5 grame. Când păgubita s-a hotărât să depună reclamaţie, agenţii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare (PPTF) Ploieşti Sud au demarat cercetările şi, în urma verificării mai multor case de amanet din municipiu, au găsit podoaba din aur. Aceasta fusese depusă la respectiva societate chiar de Marioara.

Iniţial, aceasta nu a recunoscut fapta, ameninţând chiar că-şi va da în judecată colega suspicioasă, dar ulterior a cedat, în faţa dovezilor adunate de poliţişti. „Bunul a fost sustras din geanta păgubitei, care se afla în vestiarul metalic al acesteia, cu ajutorul unei chei care s-a potrivit la încuietoare“, a declarat Gabriel Irimia, şeful PPTF Ploieşti Sud. Dosarul a fost prezentat, astăzi, procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.


Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite