Gigi Mulţescu a schimbat cartierul. Oficial, la Astra Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulțescu a dat banca Petrolului pe cea de la Astra
Mulțescu a dat banca Petrolului pe cea de la Astra

Negocierile dintre conducătorii Astrei şi antrenorul Gheorghe Mulţescu nu au întâmpinat dificultăţi, aşa că tehnicianul a preluat, de luni, gruparea din cartierul „9 mai".

Gheorghe Mulţescu este oficial, începând de luni, antrenorul Astrei Ploieşti, el conducând deja  primul antrenament al „alb-negrilor". Tehnicianul a discutat cu patronul Ioan Niculae şi cu preşedintele Comitetului Director, Petrică Buduru, şi s-a ajuns la o înţelegere de principiu, unele detalii urmând să fie puse la punct zilele următoare, informează ziarul-prahovean.ro.

Noul antrenor al Astrei va debuta pe banca tehnică a ploieştenilor în ultimul meci al rundei a 5-a, programat luni, de la 21.30, la Braşov. Mulţescu a mai spus că încă nu a stabilit durata contractului, dar „va fi, normal, de cel puţin un an".

În returul sezonului trecut, Mulţescu a antrenat tot la Ploieşti, dar pe Petrolul, reuşind salvarea echipei de la retrogradare. El susţine că, nici acum, oficialii „galben-albaştrilor" nu i-au plătit prima promisă pentru îndeplinirea obiectivului, ce se ridică la 100.000 de euro: jumătate stipulaţi în contract, jumătate promişi doar verbal, mai scrie sursa citată.

Prin numirea lui Gheorghe Mulţescu la Astra, se va ajunge la o rocadă spectaculoasă între cele două echipe ploieştene, care şi-au „pasat" antrenorii în interval de câteva luni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite