Ghiseul.ro, pentru plata online a taxelor şi impozitelor, devine funcţional înainte de “Ziua Păcălelii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a anunţat în nenumarate rânduri funcţionarea site-ului ghiseul.ro, unde românii îşi pot plăti taxele şi impozitele, Ministerul Comunicaţiilor mai face o încercare mâine, informează incont.ro.

"Sistemul ghiseul.ro este functional 100%, insa, in prima instanta, miercuri, vor putea sa-si plateasca taxele si impozitele online locuitorii din doua sectoare din Bucuresti si 5 orase. Asta inseamna aproximativ 700.000 de persoane", spune Valerian Vreme, ministrul Comunicaţiilor.Chiar si asa, cifra este destul de mica daca o raportam la numarul de salariaţi români, aproximativ 4,5 milioane de persoane care au contract de muncă. Asta înseamnă ca doar 1 din 6 salariaţi îşi va putea plăti taxele online.

Conform acordului încheiat de minister cu Asociaţia de Plăti Electronice, în primele şapte luni după adoptarea hotărârii (la finele anului trecut) vor fi incluse în sistem municipiile reşedinţă de judeţ şi toate orasele şi municipiile cu populaţie de peste 100.000 locuitori, informează incont.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite