FOTOGALERIE Protest de amploare la Ploieşti. Record de participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 700 de români au protestat, marţi, în centrul Ploieştiului, număr record pentru municipiul prahovean. Pe măsură ce zilele de miting trec, creşte şi originalitatea protestatarilor, care au venit pregătiţi cu bannere şi scandări din ce în ce mai diversificate

Vezi AICI cum poţi urmări LIVE ce se întâmplă în centrul Ploieştiului.

Un afiş cu o caricatură a preşedintelui Traian Băsescu şi explicaţia „(EX)PIRATUL“ a făcut senzaţie, marţi, în rândul protestatarilor strânşi în centrul Ploieştiului, alături de o pancartă cu sloganul „Roberta, unde eşti? Vino să ne socoteşti“. De socotit s-au ocupat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, care au estimat că la protest au participat aproape 700 de oameni. Numărul este unul record pentru mitingurile din acest an desfăşurate în Ploieşti, în condiţiile în care, în alte zile, se strângeau între 40 şi 200 de oameni.

image

Click pe imagini pentru galeria foto de la proteste

Protestatarii, care au fost de toate vârstele, au afişat pancarte, au strigat lozinci împotriva preşedintelui şi Guvernului, iar câţiva au aruncat cu ouă înspre sediul administraţiei locale şi judeţene. O ţintă a scandărilor au devenit inclusiv cameramanii şi corespondenţii televiziunilor locale şi naţionale, cărora le-a fost dedicată scandarea „Nu ne mai filmaţi! Veniţi şi strigaţi!“. La ora 18.30, în piaţa centrală încă mai sunt în  jur de 400 de persoane.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite