Găselniţă: În Breaza se va sancţiona scuturatul cârpei pe geam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto-Arhivă
Foto-Arhivă

Consilierii locali au întocmit un proiect de hotărâre în acest sens, iar cei care vor încălca prevederile noului act normativ sunt pasibili de amenzi de până la 2.000 de lei.

Locuitorii din Breaza care vor să-şi scuture lenjeria, covoarele sau chiar cârpa de praf pe geamul sau pe balconul apartamentului vor plăti scump pentru gestul lor.

Consilierii locali vor supune la vot, săptămâna viitoare, un proiect de hotărâre prin care cei care mai „îndrăznesc" să îşi scuture cârpa de praf pe geam vor fi sacţionaţi cu amenzi cuprinse între 500 şi 2.000 de lei. „Sunt fel de fel de sesizări din partea locatarilor şi orice idee pleacă de la o necesitate", spune Nicolae Drăgan, viceprimarul oraşului.

Acesta este de părere că locuitorii din Breaza vor fi constrânşi astfel să fie disciplinaţi, cu toate că aceste probleme puteau fi rezolvate şi de administratorii blocurilor. Amenzile pregătite de Primăria Breaza nu se opresc însă, aici.

Sancţionate vor fi şi persoanele care îşi vor acoperi geamurile sparte cu hârtii, cartoane sau scânduri, dar şi cele care nu vor afişa numărul imobilului după un model stabilit de municipalitate. Cei care aruncă gunoiul pe geam sunt şi ei pasibili de amenzi, dar şi cei care murdăresc spaţiul public sau nu îşi curăţă zăpada din faţa blocului. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite