Galeria Petrolului vrea să facă show pirotehnic la meciul cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un spectacol de lasere și artificii impresionant a fost și la inaugurarea stadionului, în 2011. Arhivă Adevărul Ploiești
Un spectacol de lasere și artificii impresionant a fost și la inaugurarea stadionului, în 2011. Arhivă Adevărul Ploiești

Jandarmii din Ploiești și-au dat acordul pentru organizarea unui spectacol exploziv, la propriu, la meciul dintre Petrolul și Rapid București, de sâmbătă seară.

Suporterii lupilor galbeni au ajuns iar la Prefectură, unde au cerut acordul și sprijinul autorităților pentru un show pirotehnic, la meciul de sâmbătă.

Prefectura face pace între Jandarmerie şi suporterii Petrolului

Sute de fumigene și artificii așteaptă semnalul de „detonare“, ultimul aviz necesar fiind cel de la Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Prahova.

„Am convenit cu liderii suporterilor asupra mai multor probleme de relaționare pe timpul deplasărilor pe care aceștia le vor face, pe viitor, în mai multe localități din țară. În ceea ce privește show-ul pirotehnic, acesta va fi supravegheat de personal specializat", a precizat Aurelian Costache, adjunctul Grupării Mobile de Jandarmi din Ploiești.

Lupii galbeni şi-au luat angajamentul de a respecta legea şi de a nu provoca pagube în incinta stadionului după acest show.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite