Galamaz îl dă în judecată pe ploieşteanul care l-a lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul central al echipei Steaua Bucureşti a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că îi va cere daune suporterului care a intrat pe teren şi i-a provocat o fractură în zona obrazului. Galamaz se va îndrepta şi împotriva firmei de pază

După ce a fost agresat de un suporter ploieştean intrat pe teren la meciul Petrolul - Steaua, fotbalistul George Galamaz a anunţat că va cere daune în instanţă. El vrea să-l dea în judecată pe Dragoş Enache, cel care l-a lovit cu pumnul, dar intenţionează să se îndrepte şi împotriva firmei de pază, care ar fi trebuit să intervină la acel incident. Anunţul a fost făcut luni, într-o conferinţă de presă organizată de jucătorul Stelei, care a solicitat ca agresorul său să fie pedepsit exemplar, pentru a descuraja, pe viitor, suporterii cărora le-ar putea veni ideea să-l imite. Fotbalistul a precizat că eventualele sume care i-ar putea reveni în urma procesului vor fi donate copiilor cu dificultăţi.

„Sper ca legea să-şi facă datoria în privinţa suporterului. Îi zic suporter pentru că m-a rugat mama să nu-l jignesc. Voi încerca să dau în judecată firma de pază. Banii pe care îi voi obţine îi voi dona pentru copiii cu probleme din sectorul şase. Nu vreau să obţin eu niciun venit, vreau să ajut. Am făcut deja o declaraţie la poliţie. Sper ca lucrurile să treacă pe făgaşul normal şi să fie aspru pedepsit. Suporterul acesta trebuie dat exemplu. Dacă va scăpa uşor, poate fi un alt caz asemănător în timp. Orice băieţaş care va mai dori să intre pe teren trebuie să se gândeasc de o sută de ori. Nu e normal să facă un asemenea gest. Viaţa mea pe plan sportiv s-a schimbat după acest incident. Va trebui să joc de acum încolo cu o cască de protecţie o perioadă lungă de timp. Este o zonă sensibilă, pe care va trebui să o protejez. Iarna asta cu siguranţă voi purta o cască de protecţie“, a declarat fundaşul Stelist, citat de Mediafax.

image

Incidentul s-a petrecut pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, în etapa cu numărul 12 din Liga 1. Dragoş Enache este arestat preventiv şi cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Ulterior, procurorii l-au acuzat şi de consumn de substanţe stupefiante.

În urma incidentelor, clubul gazdă a anunţat că a reziliat contractul cu firma de pază, Galant Security, căreia urmează să-i ceară despăgubiri, potrivit declaraţiilor preşedintelui Petrolului, Alexandru Crângu. Contactaţi de reporterii „Adevărul“ încă de săptămâna trecută pentru a discuta despre incidentele de la Petrolul - Steaua, reprezentanţii Galant Security au refuzat să facă vreun comentariu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite