Ploieşti: Cisternă cu GPL răsturnată pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Cisternă cu GPL răsturnată pe DN1
Ploieşti: Cisternă cu GPL răsturnată pe DN1

Traficul a fost blocat şase ore pe DN1 la Puchenii Mari.

O cisternă încărcată cu GPL, condusă de Ionel M. (34 ani), din Bucureşti, s-a răsturnat ieri seară, în jurul orelor 19.40, pe DN1, în localitatea Puchenii Mari. Autovehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia, al cărui şofer, Petre C. (36 ani), din Braşov, a efectuat un viraj neregulamentar la stânga, peste linia continuă.

Detaşamentul 2 Pompieri Ploieşti, din cadrul ISU Prahova, a intervenit cu patru echipaje pentru asigurarea zonei. Într-o primă fază s-a executat balizaj, s-a oprit alimentarea cu energie electrică a ambelor autoturisme şi s-au întreprins manevre de descarcerare a şoferului din autoturism. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Ploieşti. Intervenţia pompierilor a constat în realizarea unui covor de spumă la nivelul autocisternei şi, totodată, s-a realizat o perdea de apă pentru a neutraliza eventualele pierderi de GPL.

Realimentarea s-a făcut cu ajutorul altor două autospeciale din Ploieşti. Autocisterna a fost repusă pe roţi şi tractată în condiţii de siguranţă la un operator economic în vederea transvazării gazului petrolier lichefiat. Pe toată durată intervenţiei, respectiv aproximativ şase ore, circulaţia pe DN1 a fost oprită, agenţii de poliţie rutieră luând măsura devierii traficului pe două rute ocolitoare, câte una pentru fiecare sens de deplasare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite