Ploieşti: Furt cu aparatul de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Furt cu aparatul de schimb valutar
Ploieşti: Furt cu aparatul de schimb valutar

Doi bărbaţi care montau un dispozitiv de capturare a banilor la un aparat de schimb valutar (ASV) din Sinaia au fost prinşi de poliţiştii prahoveni.

O femeie care a încercat să schimbe o bancnotă de 100 de euro la un ASV din Sinaia, dar a rămas fără valută şi nu a primit niciun leu în schimb, i-a alertat pe poliţiştii din cadrul IPJ Prahova despre problemele der acest gen existente la o instituţie bancară din staţiune. Oamenii legii au efectuat o pândă şi i-au depistat pe Lascăr B. (31 ani), din Alexandria, judeţul Teleorman, şi Adrian D. (28 ani), din comuna Poroschia, judeţul Teleorman, care montaseră pe ASV-ul respectiv, un dispozitiv mecanic confecţionat artizanal, ce avea rolul de a reţine suma de lei care ar fi trebuit eliberată la schimbul valutar.

Din verificările efectuate de oamenii legii a reieşit faptul că bărbaţii au montat dispozitivul şi în alte două zile, la aceeaşi unitate bancară, însă instituţia nu a depus până în prezent reclamaţie, rezumându-se doar la achitarea sumelor de bani către păgubiţi.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite