Funcţionarul Primăriei Ploieşti, Emilian Minescu, a fost condamnat pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarii nu sunt intangibili! Emilian Minescu, angajat al Direcţiei Informatice a Primăriei Ploieşti, a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Bărbatul a fost săltat cu mascaţii la jumătatea lunii iunie şi a fost acuzat că, pe parcursul anilor 2008-2009, a pretins şi a primit 9.000 de euro de la mai mulţi ploieşteni cărora le promitea locuinţe ANL.

Pe parcursul cercetărilor, funcţionarul ploieştean a recunoscut faptele şi a fost de acord să restituie o sumă de peste 7.000 de euro şi 9.000 de lei persoanelor implicate. Anul trecut, Adrian Manole, de 28 de ani, angajat al ASSC Ploieşti, coleg de serviciu cu Emilian Minescu,  a fost arestat pentru trafic de influenţă, după ce a fost prins în flagrant când primea 1.000 de lei în schimbul facilitării obţinerii unei locuinţe sociale.

Emilian Minescu a fost cercetat în permanenţă în stare de arest. Judecătorii au pronunţat decizia de condamnare la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi luare de mită.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite