Free Fest, ediţia a II-a, ia startul la Bucov. Rockerii vor invada Ploieştiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, în parcul Contantin Stere, de la Bucov, va avea loc cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică „Free Fest". În cadrul evenimentului, se vor reuni unele dintre cele mai celebre trupe din ţară, din arealul muzicii rock şi electro.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc în această seară de la ora 18.00, când pe scenă va urca trupa Lied Project şi se va încheia duminică, la 12.00. Pe parcursul celor trei zile, pe scenă vor urca trupe precum Trooper, El Negro, E.M.I.L., Sport Sangeros 3, Darauf, Travka, Lefters, S.A.N., PseudoNoise, Pilgrims Progress, Specii, Cedry2k, Monobrow şi Vizi.

În cadrul festivalului, va exista şi un traseu moto amenajat, se vor desfăşura concursuri moto şi se va organiza o paradă a motocicliştilor care a devenit deja o tradiţie. Vor fi două zone de camping, amenajate şi păzite, una pentru motociclişti, iar cealaltă pentru restul participanţilor. Intrarea publicului va fi liberă, iar camparea costă 10 lei. Ediţia de anul trecut care s-a desfăşurat în aceeaşi perioadă a adus la Bucov 60.000 de Watti, 18.000 de persoane, 29 de trupe şi 109 artişti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite