Fostul component al CSU Asesoft Ploieşti, Dwayne Curtis, continuă în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dwayne Curtis - foto Asesoft
Dwayne Curtis - foto Asesoft

Dwayne Curtis, fostul component al lui CSU Asesoft din sezonul 2008-2009, a ajuns la un acord cu gruparea iberică Lleida Basquetbol. În stagiunea precedentă, pivotul de 25 de ani a îmbrăcat tricoul echipei Beykozspor Istanbul, formaţie pentru care a avut o medie de 18.7 puncte şi 10.7 recuperări.

Potrivit unui comunicat al CSU Asesoft, Curtis şi-a făcut debutul la noua sa echipă, însă în ciuda evoluţiilor sale bune din primele două runde, Lleida nu a cunoscut până acum gustul victoriei. Gruparea din Catalunya se află de trei ani în anticamera ACB, fiind o formaţie care a atins de două ori consecutiv faza sferturilor de finală în Uleb Cup, în ediţiile 2003 şi 2004.

În schimb, Karl Krauser, carismaticul conducător de joc de peste Ocean, şi-a continuat aventura în Noua Zeelandă, după despărţirea de Asesoft. Krauser a evoluat însă doar 5 partide pentru vicecampioana Waikato Pistons, înregistrând o medie de 10 puncte, 4.4 recuperări şi 3.2 pase decisive. În prezent, cel poreclit "Black Magic" se antrenează alături de echipa Universităţii din Pittsburgh, în tricoul căreia a jucat între 2001 şi 2006.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite